İstanbul kitapçısı Karaköy, Kadıköy ve Sirkeci şubelerine nasıl gidilir ? Kitap kafe

 Merhabalar değerli arkadaşlar bugün sizlere edebiyat sever takipçilerimize Kitapsever takipçilerimize İstanbul’da yaşıyorlarsa eğer güzel bir kafe önerisi ile geldik. İstanbul kitapçısı adlı Büyükşehir belediyesinin işletmesi bünyesinde bulunan Kadıköy Karaköy ve Sirkeci şubeleri bulunan birbirinden güzel İstanbul kitapçısı şubelerine sizlere tanıtacağız.

İlk olarak Avrupa yakasından başlayacak olursak Sirkeci Marmaray, Kabataş tramvay hattı ve Eminönü otobüs duraklarına çok yakın olan yanı sıra Bursa Deniz otobüsleri girişinde bulunan İstanbul kitapçısı Sirkeci Şubesi’ne ulaşımı kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Bir diğer tavsiyem ise karaköy’de bulunan taksimden yürüyerek gelebileceğiniz Karaköy durağında otobüsten inebileceğiniz yanı sıra Kabataş tramvay hattının Karaköy durağında inerek Karaköy iskelesi’ne takip ederseniz hemen üç katında bulunduğunu göreceksiniz az önceki cümlemizden de yola çıkacak olursak vapurla geliyorsanız Karaköy vapur iskelesinde inip üst kata çıkıp bu güzel kafede zaman geçirebilirsiniz. 

Kadıköy Şubesi ise Kadıköy iett son durakta son durakta ona yakın olup metro hattına da yürüme mesafesindedir. 

Vapurla gelecek olan insanlarsa Kadıköy vapur iskelesinde inip hemen üst kata bu güzel kafeye ziyaret etmek için çıkabilir. İçerisinde aperatif yiyecekler tüketebileceğiniz güzel bir kafenin bulunduğu yanı sıra çay kahve su ve soğuk içecekler tüketebileceğiniz bu güzel mekanda fiyatlar oldukça uygun olmakla beraber binlerce kitabı okuma fırsatı satın alarak edebilirsiniz ayrıca ders çalışabilir kitap okuyabilir sevdiklerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar